1. Samosa, Onion Bhajee, Poppadum & sauces. 2. Dal Makhni, Palak Paneer & Mix Vegetable. Rice, Nan, Raita & Salade. 3. Kheer & KulFI.
1. Chicken Samosa, Tandoori Chicken Tikka, Poppadum & Sauces. 2. Butter Chicken, Tandoori Chicken & Dal Makhni. Rice, Nan, Raita & Salade. 3. Kheer & KulFI.
1. Samosa, Hot Wings, Poppadum & sauces. 2. Butter Chicken, Mix Grill, Dal Makhni, Palak Paneer & Aloo Matar. Rice, Nan, Garlic Nan, Raita & Salade. 3. Kheer, Kulï€ & Rasmalai.
Meest populaire Indiase street food, knapperig uitgehold deeg gevuld met zoet, kruidig en pittig sap.
Krieltjes gegrild in tandoor met Indiase kruidenen het vleugje citroensap en koriander.
Heerlijke gefrituurde champignon in lichtzoete, hete en zure manchurian saus.
Gefrituurd meel balletje met aardappelpuree, getopd metgezoete yoghurt, munt en tamarindechutney.Gekoeld geserveerd.
Knapperig, uitgehold deeg met yoghurt, gekruideIndiase aardappelen en granaatappel.
Een populair gerecht: Krokant gepofte rijst in een mix van Indiase chutneys, uien, tomaten, geroosterde pinda's.
Samosa geserveerd met kikkererwten, Indiaas mix kruiden, verse koriander, yoghurt,gesnipperde ui en tomaat.
Populair streetfood. Krokant Indiaas aardappelpasteitje op smaak gebracht met kruiden, yoghurt en chutneys.
Sappige kipfilet, nachts gemarineerd in yoghurt, gember, knoflook en Indiase kruiden. Nog een andere klassieker.
Traditionele kipgehakt kebabs gekruid met gember, knoflook, kruiden en verse koriander.
Knapperige, gebakken vis pakoras gekruid met munt en aromatische koningskomijn.
Kip gemarineerd met een ongelooflijke dieptevan smaak en een scheutje limoen dat je desmaak geeft die je nodig hebt.
Heerlijke kipfilet, gemarineerd in een romige kaas encashewnoten puree met een vleugje kardemom.
Tijdens onze reizen in Pondicherry, een voormaligeFranse kolonie, stellen we u zalm spies voor,een zalm filet bedekt met een pikante marinadevan kerriebladeren, op smaak gebracht inkokosmelk en gegrild in een tandoor oven.
Hele vis gemarineerd met Indiase kruidenen gegrild in een tandoor oven.
Pittige Fish spies gemarineerd met een combinatie van yoghurten kruiden, met een lichte smaak van koningskomijn.
Stukjes kip met kurkuma, chilipoeder, komijn,chaat masala, garam masala en citroen.
geserveerd met rijst en aloo matar.
Tandoori paneer tikka is gemarineerde spies van paneer (Indiase kaas) die worden gegrild in een super hete tandoor oven.
Kippenpoten en dijen gemarineerd in een mals mengsel van yoghurt, citroensap en Indiase kruiden
Kip 's nachts gemarineerd in yoghurt, Indiase kruiden en bereid in een warme tandoor oven
Hapjes kip gemarineerd en gekookt in een tandoor met Indiase kruiden en extra vleugje knoook en zwarte peper
Stukjes lamsvlees gemarineerd in Indiase marinade met gekruide yoghurt en bereid in tandoor oven.
Mix van Lams Koteletjes, Tandoori Kip, Kip Tikka, Sheekh Kabab, Lamb Tikka en Groenten gemarineerd, gegrild en vervolgens geserveerd in een hete sizzler.
Champignons worden gemarineerd op basis van yoghurt envervolgens geroosterd in de oven tot ze mals en sappig zijn.
Pittige, sappige stukjes zalm die perfect gegrildzijn, zorgen voor een heerlijke traktatie.
Alle hoofdgerechten geserveerd met rijst.
Authentieke wereldbekende gouden curry, op smaak gebracht met droge fenegriekbladeren,gespecialiseerd door onze chefs magie.
Een pittige chettinad (Zuid-Indiase) bereiding, die gemalen kokosnoot, kerriebladeren, venkel en sesamzaad combineert. (Pittig)
Kip (met bot) gekookt met verse gember-knoflook, tomaten en uien in een typische Indiase restaurant langs de weg.
A delicious gravy dish made of Indian spices, nuts, yogurt, seeds, coconut, vegetables and chicken.
Een heerlijke jus gerecht gemaakt van Indiase kruiden, noten, yoghurt, zaden, kokosnoot, groenten en malse kip.
Populair Goan-gerecht met kip en aardappelen in een mix van hete Zuid-Indiase kruiden.
Tandoori kip spies gekookt tot in de perfectie in dikke tomaten- en uienjus
Een heerlijk, kruidig en smaakvol gerecht gemaakt met kip, uien, tomaten, gember, knoook en vers gemalen Indiase kruiden (Kadahi masala).
Alle hoofdgerechten geserveerd met rijst
Een klassieke favoriet. Lams curry uit Lucknow in een jus van yoghurt en bruine ui.
Gebakken lamsvlees bereid in typische Punjabi-stijl met uien, tomaten, groene peper en garam masala
Lamsvlees bereid met uien, tomaten, groene peper, paprika, gember en knoflook.
Een bereiding uit Kerala met sappig lamsvlees, gestoofd in kruiden en kokosmelk met krieltjes.
Klassiek Goan voorbereid, gekookt met krieltjes in een pittige ui en tomatenjus met azijn.
Een heerlijke jus gerecht gemaakt van Indiase kruiden, noten, yoghurt, zaden, kokosnoot, groenten en lams.
Lamsvlees gegrild en gekookt in verse koriandermet tandoorisaus en exotische kruiden.
Een pittig, heet en aromatisch gerecht op smaak gebrachtmet aromatische kruiden.
Alle hoofdgerechten geserveerd met rijst
Beroemde Goan recept worden stukjes visfilet gestoofd in een mild gekruide curry kokossaus.
Goan Garnalen curry met kokos is een pittige, zure curry die afkomstig is van Goa.
Een mild gekruide bereiding van jumbo garnalen, gebakken met gember en een masala van uien en tomaten.
Uit oosten van Venetie presenteren we dit meesterwerk van garnalen gekookt in kokosmelk, gember en tomaten om een
Klassiek Goan voorbereid, gekookt met krieltjes in een pittige ui en tomatenjus met azijn.
Klassieke zwarte linzen en bruine bonen 's nachts langzaam gekookt met tomaten, room en boter.
Een smaakvol en heerlijk gerecht gemaakt met gele linzen, Indiase kruiden en specerijen
Een traditionele bereiding in huisstijl van aardappelen, groene erwten en bloemkool gekookt met komijn, groene pepers, gember en kruiden.
Gebakken okra gekookt met uien en op smaak gebracht met koningskomijn. 79. GOBHI MATAR KEEMA
Indiase kaas met gebakken verse groenten, gember en kurkuma in een kokosjus.
Typische Indiase gerecht met huisgemaakte Indiase kaas,paprika, uien, gember, tomaten en Indiase kruiden.
In de oven geroosterde en gepureerde aubergines gekookt met gember-knoflook, groene pepers en verse groene koriander in boter.
Een pittige bereiding van kikkererwten en krieltjes gegarneerd met uien en Indiase saus.
Een dikke en bijna droge curry in Bombay-stijl met aardappelen, tomaten, amchoor (gedroogde mango) ui, knoflook, gember en mosterdzaad.
Een mengsel van groenten samen in een traditionele Indiase uien tomaten melange die meerdere smaken geeft vanwege de vele groenten waardoor het ook erg voedzaam is..
gebakken balletjes van aardappel en paneer in eenromige milde jus van zoete uien en tomaten.
Blokjes paneer gemarineerd in yoghurt, groenten en kruiden, gegrild in een speciale masala curry.
Paneer gerecht met uien, tomaten, gember, knoflook met kruiden in kadahi masala curry.
Gereserveerd met raita en aloo matar.
Kipfilet gekookt in echte 'Awadhi-stijl' met biryani rijst en een vleugje saffraan.
Lagen van lams en saffraan doordrenkt rijst gekookt 'dum' stijl. Het heeft een groot aantal specerijen en kruiden zoals steranijs, laurier, kardemom, kaneel, kruidnagel, samen met pepers, rozenwater, kewda en saffraan.
Garnalen gekookt met biryani rijst. Op smaak gebracht met kardemom, saffraan en foelie.
Verse groenten gekookt in biryani rijst gekruid met kardemom, foelie en saffraan
Mals vis gekookt tot in de perfectie in geurige Basmati rijst enop smaak gebracht met kruiden, cashewnoten en bruine uien.
Gekruid gehakt gebakken in langkorrelige basmatirijst en aromatische kruiden.
Licht en knapperig als favorieten voor uw restaurant. Ze zijn perfect om in onze Indiase sauzen te dopen of gewoon als snack.
Komkommersalade met uien, tomaten, koriander bestrooid met gemalen kruiden en plantaardige olie.
Klassieke Indiase pudding gemaakt door wortelen in melk, amandelen en cashewnoot te laten sudderen.
and cardamon powder. Nog een klassiek Indiaas dessert gemaakt met melk, suiker, rozensiroop en kardemompoeder
Een romige Indiase rijstpap gekookt met rijst en melk en op smaak gebracht met kardemom en saffraan. Droog fruit wordt toegevoegd om het rijk en lekker te maken.
Een Bengaalse delicatesse erg populair bij de Indiase zoete liefhebbers. Een klassiek Indiaas feestelijk dessert gemaakt met melk, suiker en saffraan. Ras vertaalt zich letterlijk in "sap" en malai in "Cream". Een koninklijke zoetigheid.
Betelbladeren gevuld met zoete en heerlijke ingredientenzijn een traditionele mondverfrisser in India.