Menu

Twee tijdloze samosa’s rijkelijk gevuld met aardappelen, groene erwten en komijn

Krieltjes gegrild in tandoor met Indiase kruiden en het vleugje citroensap en koriander.

Indiaas kaas met Indiase kruiden

Indiaas kaas met Indiase kruiden en creme.

 Heerlijke gefrituurde champignon in licht zoete, hete en zure manchurian saus

Meest populaire Indiase street food, knapperig uitgehold deeg gevuld met zoet, kruidig en pittig sap je favoriete alcoholische shot.

Knapperig, uitgehold deeg met yoghurt, gekruide Indiase aardappelen en granaatappel.

Speciaal geselecteerd Indiase veg snacks door onze chef.

Lekkere kleine uienballen aan elkaar gebonden met licht gekruid en bloem.

 Champignon met Indiase boter en knofook, gegrild in tandoor

Gefrituurde champignons gevuld met kaas, paprika en gemalen zwarte peper.

Meest populaire Indiase street food, knapperig uitgehold deeg gevuld met zoet, kruidig en pittig sap.

 Heerlijke gefrituurde bloemkool in licht zoete, hete en zure manchurian saus

Gefrituurd meel balletje met aardappelpuree, getopd met gezoete yoghurt, munt en tamarindechutney. Gekoeld geserveerd.

Gefrituurd deeg rijkelijk gevuld met kip, aardappelen, groene erwten en komijn.

Heerlijke kipfilet, gemarineerd in een romige kaas en cashewnoten puree met een vleugje kardemom.

Sappige kipfilet, ’s nachts gemarineerd in yoghurt, gember, knoflook en Indiase kruiden. Nog een andere klassieker.

Knapperige, gebakken vis pakoras gekruid met munt en aromatische koningskomijn.

Tijdens onze reizen in Pondicherry, een voormalige Franse kolonie, stellen we u zalm spies voor, een zalm filet bedekt met
een pikante marinade van kerriebladeren, op smaak gebracht in kokosmelk en gegrild in een tandoor oven.

Garnalen ’s nachts gemarineerd met Indiase kruiden en gebakken in zonnebloemolie.

Pittige Fish spies gemarineerd met een combinatie van yoghurt en kruiden, met een lichte smaak van koningskomijn.

Combinatie van verschillende kipsnacks, speciaal geselecteerd door onze chef.

Kip ‘s nachts gemarineerd met een ongeloofiijke diepte van smaak en een scheutje limoen dat je de smaak geeft die je nodig hebt.

Hete en kruidige, gegrilde kippenvleugeltjes.

Traditionele lamsgehakt kebabs gekruid met gember, knoflook, kruiden en verse koriander.

Gegrilde Kerala tijger garnalen met knoflook en chili.

Hele vis gemarineerd met Indiase kruiden en gegrild in een tandoor oven.

Hele vis gemarineerd met Indiase kruiden en gegrild in een tandoor oven.

Heerlijke gebakken kip in licht zoete, hete en zure manchurian saus.

Broccoli gemarineerd met typische tandoori masala.

Tandoori paneer tikka is gemarineerde spies van paneer (Indiase kaas) die worden gegrild in een super hete tandoor oven.

Mix van Indiase snacks geselecteerd door ons chef kok.

 Kippenpoten en dijen gemarineerd in een mals mengsel van yoghurt, citroensap en Indiase kruiden.

Stukjes lamsvlees gemarineerd in Indiase marinade met gekruide yoghurt en bereid in tandoor oven.

Perfect gemarineerde en gegrilde Indiase Tandoori garnalen spies.

Kabab is een veel voorkomend gerecht, bestaande uit een spies met stukjes vlees,
samen met groenten zoals uien, tomaten en paprika.

Champignons worden gemarineerd op basis van yoghurt en vervolgens geroosterd in de oven tot ze mals en sappig zijn.

Kippenpoten en dijen gemarineerd in een mals mengsel van yoghurt, citroensap en Indiase kruiden.

Hapjes kip gemarineerd en gekookt in een tandoor met Indiase kruiden en extra vleugje knofook en zwarte peper.

Lamskoteletjes ’s nachts gemarineerd, gestoofd met geselecteerde Indiase kruiden en vervolgens perfect gekookt in een tandoor oven.

Pittige, sappige stukjes zalm die perfect gegrild zijn, zorgen voor een heerlijke traktatie.

Mix van Lams Koteletjes, Tandoori Kip, Kip Tikka, Sheekh Kabab, Lamb Tikka en Groenten gemarineerd,
gegrild en vervolgens geserveerd in een hete sizzler.

Authentieke wereldbekende gouden curry, op smaak gebracht met droge fenegriekbladeren,gespecialiseerd door onze chefs magie.

Kip (met bot) gekookt met verse gember-knofook, tomaten en uien in een typische Indiase restaurant langs de weg.

Kip en twee soorten uien worden toegevoegd aan de kip curry.

Kip spies balls met paprika in een ui en tomatenjus, gekruid met garam masala.

Populair Goan-gerecht met kip en aardappelen in een mix van hete Zuid-Indiase kruiden.

Een heerlijk, kruidig en smaakvol gerecht gemaakt met kip, uien, tomaten, gember,
knoflook en vers gemalen Indiase kruiden (Kadahi masala).

Een pittige chettinad (Zuid-Indiase) bereiding, die gemalen kokosnoot, kerriebladeren,venkel en sesamzaad combineert. (Pittig)

Klassieke Punjabi gerecht gemaakt met spinazie en malse kip.

Een heerlijke jus gerecht gemaakt van Indiase kruiden, noten, yoghurt, zaden, kokosnoot, groenten en malse kip.

Tradioneel Zuid Indiaas kip curry met citroen en groene peper.

Tandoori kip spies gekookt tot in de perfectie in dikke tomaten- en uienjus.

Een klassieke favoriet. Lams files curry uit Lucknow in een jus van yoghurt en bruine ui.

Gebakken lamsvlees bereid in typische Punjabi-stijl met uien, tomaten, groene peper, lamsgehakt en garam masala

Mals lams filet gekookt in geklaarde boter, met kruiden in een rijke tomatenjus.

Een bereiding uit Kerala met sappig lamsvlees, gestoofd in kruiden en kokosmelk met krieltjes

Klassiek Goan voorbereid, gekookt met krieltjes in een pittige ui en tomatenjus met azijn.

Lamsgehakt bereid met uien en garam masala. (Pittig)

Lams filet bereid met spinazie ‘saag’ en verse koriander.

Lamsvlees bereid met uien, tomaten, groene peper, paprika, gember en knofook.

Tradioneel Zuid Indiaas Lams curry met citroen en groene peper.

 Een heerlijke jus gerecht gemaakt van Indiase kruiden, noten, yoghurt, zaden, kokosnoot, groenten en lams.

Beroemde Goan recept worden stukjes visfilet gestoofd in een mild gekruide curry kokossaus.
65.

Zalmfillet, gestoofd in dikke jus van ui en tomaat.

Uit oosten van Venetië presenteren we dit meesterwerk van garnalen gekookt in kokosmelk,gember en tomaten om een delicate balans van smaken te creëren.

Klassiek Goan voorbereid, gekookt met krieltjes in een pittige ui en tomatenjus met azijn.

Goan Garnalen curry met kokos is een pittige, zure curry die afkomstig is van Goa

Een mild gekruide bereiding van jumbo garnalen,gebakken met gember en een masala van uien en tomaten.

Tradioneel Zuid Indiaas vis curry met citroen en groene peper.

Een heerlijke jus gerecht gemaakt van Indiase kruiden, noten, yoghurt, zaden, kokosnoot, groenten en vis.

Klassieke zwarte linzen en bruine bonen ‘s nachts langzaam gekookt met tomaten, room en boter.

Indiase kaas gekookt in tomaat en roomjus met fenegrieksmaak.

Indiase kaas in een verse spinaziejus, getemperd met komijn.

Gebakken okra gekookt met uien en op smaak gebracht met koningskomijn.

Indiase kaas met gebakken verse groenten, gember en kurkuma in een kokosjus.

Erwten en Indiase kaas in curry saus.

Een dikke en bijna droge curry in Bombay-stijl met aardappelen, tomaten, amchoor (gedroogde mango) ui, knofook, gember en mosterdzaad.

Een mengsel van groenten samen in een traditionele Indiase uien tomaten melange die meerdere smaken geeft vanwege de vele groenten waardoor het ook erg voedzaam is..

Een smaakvol en heerlijk gerecht gemaakt met gele linzen, Indiase kruiden en specerijen.

Een traditionele bereiding in huisstijl van aardappelen, groene erwten en bloemkool gekookt met komijn,groene pepers, gember en kruiden.

Een heerlijk populaire Noord Indiase recept gemaakt van verkruimelde Indiase kaas.

 Fijngehakte bloemkool en groene erwten gebakken met gember in chili olie.

 Typische Indiase gerecht met huisgemaakte Indiase kaas, paprika, uien, gember, tomaten en Indiase kruiden.

In de oven geroosterde en gepureerde aubergines gekookt met gember-knoflook, groene pepers en verse groene koriander in boter.

Een pittige bereiding van kikkererwten en krieltjes gegarneerd met uien en Indiase saus.

Krieltjes gestoofd in een jus op basis van Kashmiri gekruide yoghurt

Kipfilet gekookt in echte ‘Awadhi-stijl’ met biryani rijst en een vleugje saffraan.

Mals vis gekookt tot in de perfectie in geurige Basmati rijst en op smaak gebracht met kruiden, cashewnoten en bruine uien.

Verse groenten gekookt in biryani rijst gekruid met kardemom, foelie en saffraan.

Lagen van lams en saffraan doordrenkt rijst gekookt ‘dum’ stijl. Het heeft een groot aantal specerijen en kruiden zoals steranijs,laurier, kardemom, kaneel, kruidnagel, samen met pepers, rozenwater, kewda en saffraan.

Garnalen gekookt met biryani rijst.Op smaak gebracht met kardemom, saffraan en foelie.

Vers gebakken in de tandoor oven.

Gekookt met vers gesneden knofook en koriander.

Gevuld met gesmolten kaas.

Gevuld met Indiase kaas (Paneer).

Meerdere lagen Indiase plat brood bereid met tarwe en bloem.

Gevuld met lamsgehakt.

Gevuld met kokos en rozijnen.

Vers gebakken in de tandoor oven met veel boter.

Gevuld met uien en koriander.

Gevuld met knoflook en gesmolten kaas.

Dun brood gemaakt in de tandoor oven.

Volkoren platbrood met fenegriekbladeren

Bekende naan gevuld met aardappelen.

Mengsel van plain naan, garlic naan en cheese naan (of naar keuze)

Geurige basmati rijst gekookt met aromatische specerijen en kruiden.

Gekruid gehakt gebakken in langkorrelige basmatirijst en aromatische kruiden.

Licht en knapperig als favorieten voor uw restaurant.Ze zijn perfect om in onze Indiase sauzen te dopen of gewoon als snack.

Een gezonde en heerlijke bijgerecht gemaakt met yoghurt, komkommer, tomaat en ui.

Rode uien met zout, zwarte peper and citroensap.

Indiase tafelzuur.

Geurige basmati rijst gekookt met aromatische specerijen en kruiden.

Basmati rijst gekookt met groene erwten en hele kruiden.

Een gezonde en heerlijke bijgerecht gemaakt met yoghurt, komkommer, tomaat en ui.

Dikke Griekse yoghurt.

Komkommersalade met uien, tomaten, koriander bestrooid met gemalen kruiden en plantaardige olie.

Licht kruidig, gebaseerd op mango gelei

Klassieke Indiase pudding gemaakt door wortelen in melk, amandelen en cashewnoot te laten sudderen.

Vanille ijs met gulab jamun.

Een heerlijk romig ijsgerecht met de bijzondere smaak van kardemom.

Mango stukjes met romig ijs.

Bijt van zoete knapperigheid, met druipend melk en suikersiroop.

Indiase vla met een gekarameliseerde laag suiker eroverheen.

Nog een klassiek Indiaas dessert gemaakt met melk, suiker, rozensiroop en kardemompoeder.

Een romige Indiase rijstpap gekookt met rijst en melk en op smaak gebracht met kardemom en saffraan.
Droog fruit wordt toegevoegd om het rijk en lekker te maken.

Kesari kheer met kulfi.

Een Bengaalse delicatesse erg populair bij de Indiase zoete liefhebbers. Een klassiek Indiaas feestelijk dessert gemaakt met melk, suiker en saffraan. Ras vertaalt zich letterlijk in “sap” en malai in “crème”. Een koninklijke zoetigheid.

Nederlands