Over Ons

Over ons

Welkom bij Darbaar Restaurant

Darbaar, het hof van de koning, waar wij ernaar streven om onze klant als koning te bedienen,  Het Restaurant is gelegen aan Kruisweg 969 A, slechts enkele meters afstand van het Hoofddorp (naast Schiphol) winkelcentrum.
De mooie ambiance zal u meenemen naar het oer Indiase hof waar de kruidige en geurige smaken van de Indiase
keuken u zullen doen watertanden. Naast de vlees en vis gerechten hebben we ook grote variëteit aan vegetarische
gerechten. Van zacht tot krokant, van licht gekruid tot pittig, van droog tot sappig, hebben we iedereen genoeg
te bieden op basis van hun eetwensen, waarbij elk gerecht met de meest verse ingrediënten word voorbereid.

Darbaar

SMAAK ECHT INDIASE MUGHAL EN REGIONALE KEUKEN

De meest authentieke Indiase gerechten waarbij zeker niet te missen de Darbaar’s special mix grill worden voorbereid door onze professionele chefs met ontzettend veel passie voor hun kookkunsten.
Door de ruime hoeveelheid zitplaatsen ( à 75 ) is het restaurant geschikt voor elk gelegenheid van een romantische date, een verjaardagsfeest of een geweldig bedrijfsuitje. Ook is er ruimte voor andere ceremoniële gelegenheden in overleg.
Wij nodigen u ook uit met uw familie ,vrienden en collega’s om u en uw dierbaren een onvergetelijke belevenis mee te geven.

Nederlands

Wegens omstandigheden is ons restaurant tot woensdag 12 januari 2023 gesloten voor binnen dineren, Afhaal en bezorging is mogelijk.
Bedankt voor uw begrip.

(Due to circumstances, our restaurant is closed for indoor dining until Wednesday,12 January, 2023. Takeaway and delivery is possible.
Thank you for your understanding.)